-->

​Kontakt os i dag - Tlf. 70 12 22 70

​Reparation af vinduer og døre

Er din dør eller dit vindue blevet beskadiget?

Så er hjælpen nær at hente. Hos Remaljerings Selskabet står vi altid klar til at reparere! Hvis du har skader, som er et resultat af slid over længere tids brug eller et uheld, så vil vi gerne se nærmere på det. Har du eksempelvis ramt en bold ind i din vindueskarm eller tabt en potteplante foran din dør, som har givet tydelige ridser, så er det lige en opgave for os. Vi kommer ud og fjerner dine mærker, så du får en dør eller et vindue, der er så god som ny.

Vi kan reparere alt fra beskadigede fliser, badekar, afløb til bordplader, gulve, vinduer og døre. Vi hjælper, uanset om du har en dør eller et vindue i plast eller aluminium. Du får altid 5 - 15 års garanti på vores reparationer, som er din sikkerhed for, at vores behandlinger holder længe fremadrettet.

​​

Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig

Står du med et beskadiget vindue eller en ridset dørkarm, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og give et bud på, hvordan vi kan reparere dit vindue eller din dør.

Du kan ringe på telefon: 70 12 22 70 eller sende en mail til mail@rs-d.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Før​

Efter​

Reparation af døre og vinduer ved indbrud

​Har du uheldigvis været udsat for indbrud i privaten, sommerhuset eller et helt tredje sted? - og er dine vinduer og døre efterladt med skader? Så er det netop her, at vores hjælp bliver din foretrukne.

Efter et indbrud findes der ofte mærker og skader fra værktøj. Det kan for mange lyde dyrt, desværre. Det behøver det dog ikke nødvendigvis at være. Faktisk er det ikke altid en udskiftning af dør eller vinduer, der er den rette løsning. Hvis din dørkarm eller vinduesåbning er blevet beskadiget, så kan vi hurtigt få det ordnet. Vi tager os af små skader og ridser på overfladen, og det gælder både for vinduer i plast eller aluminium. Hvis du vælger at kontakte os, så er det en stor fordel, at du beskriver din skade ret præcist, så vi kan hjælpe dig hurtigt og mest effektivt.

Dine forsikringsvilkår

Hvis du har været udsat for et indbrud eller en ulykke, så skal du altid tage kontakt til dit forsikringsselskab og undersøge, hvordan du er dækket. Hvis skader på vinduer og døre er en del af din indbo- eller boligforsikring, kan du få beløbet refunderet hos dit forsikringsselskab. Vi sender altid en kvittering med, så du har den præcise opgørelse over opgavens omfang. Så du er sikker på at få refunderet det, du er berettiget til.

Hvis du står i en forsikringssag, bør du altid tage et klart billede af den skade, som du har fået. Hvis du har taget et billede af skaden, må du meget gerne sende billedet videre til os, så vi er klar over, hvordan vi kan hjælpe bedst muligt. Dette er med til at spare tid for os og sikrer dig et godt slutresultat, således at vi alle er tilfredse. 

​Kontaktoplysninger

​Tlf.: 70 12 22 70

E-mail: ​mail@rs-d.dk

CVR: 89252113

​Her holder vi til

Remaljerings Selskabet Danmark

Hovedvejen 12

7130 Juelsminde​