-->

​Kontakt os i dag - Tlf. 70 12 22 70

Fritstående løvefodskar

Remaljering af fritstående løvefodskar

Remaljerings-selskabet renoverer de flotte, gamle støbejernskar med løvefødder. Hvis du er heldig, kan du finde et løvefodskar i ældre boliger, der ikke er blevet renoveret - og en hel del steder som vandtrug ude på markerne. Mange løvefodskar kommer også på markedet, netop når gamle bygninger får moderniseret badeværelset.

​Vi henter karrene hjem til vores værksted, hvor de bliver sandblæst, repareret og remaljeret. Karret fremstår herefter som nyt, dog med den fine detalje at man stadig kan se de gamle stempler og støbefejl, så de fremstår som da de først blev produceret.

Skal du renovere badeværelse, giver et støbejernskar prikken over iét og sætter en særlig stemning. I ældre boliger understreger de den klassiske stil, og i det moderne hjem kan di give et personligt pift. Fritstående løvefodskar har altid været indbegrebet af luksus, og de flotte støbejernskar giver stadig en ekstra følelse af hverdagsluksus. Et varmt bad er afslappende og afstressende. De fleste oplever at de sover bedre efter et varmt bad. Du kan også tilsætte duftolier og badesalt for at få din helt egen hjemmespa. De fleste børn holder også meget af at bade i badekar, hvor der er god plads til mange badeænder. Husk dog at børn under 6 år altid skal overvåges i badekarret

Renovering af eksisterende støbejernskar

Et klassisk badekar i støbejern er ikke bare et hvilket som helst badekar, men en stor del af dit badeværelses udtryk. Løvefodskarrene har lang levetid, og badekaret kan i sig selv nærmest ikke slides op. Selve emaljen kan dog blive slidt, skrammet og gulnet. Mange ældre badekar vil også have større eller mindre slagskader, hvor buler og småskrammer ses i emaljen. Det er hverken særlig pænt at se på eller særlig hygiejnisk. Den skrammede og matte overflade kan være svær at rengøre ordentlig for kalk og sæbe. Derfor kan bakterier nemmere gemme sig, især hvis der også er ridser og skarpe kanter fra slagskader.

En støbekarsrenovering afhjælper dog problemet hurtigt og nemt, og er langt billigere end at fjerne badekarret og installere et nyt.

Ved gennemrenovering af ældre boliger vælger mange desværre at fjerne de gamle badekar fuldstændig i stedet for at få udført en støbekarsrenovering. Hos Remaljeringsselskabet synes vi det er synd at de flotte gamle badekar skal ud. De giver en særlig stil og stemning, der understreger din smag, og kan kombineres med mange forskellige stilarter, så dit badeværelse får et helt personligt og flot udtryk. Desuden er der stor komfort i at have et badekar, når der faktisk er plads i badeværelset.

​​

Remaljering er en økonomisk løsning

Er du allerede så heldig at have et fritstående løvefodskar i din eje, er det stort set altid billigere at få det renoveret end at installere et nyt. Ved udskiftning vil der altid være en del VVS-arbejde i form at installering og rørtilpasning- måske skal der også udskiftes eller tilpasses fliser. Selvom resten af badekarret måske trænger til en modernisering vil løvefodskarret passe ind i de fleste indretninger og nemt kunne blive stående. Skal vi renovere på steder, bør du være opmærksom på at selve arbejdet støver en del og at du først kan bruge karret efter 24 timer. Det er helt gennemhærdet efter ca 5 døgn. Til gengæld bruger vi sædvanligvis kun en arbejdsdag på selv renoveringen.

Har du altid drømt om et støbejernskar, er renovering af et gammelt kar en billigere og nemmere løsning end at skulle investere i et nyt. Skal badekarret passe lige ind i din indretning, kan du desuden få et gammelt kar indfarvet i stort set alle farver, du måtte ønske.

Sådan vedligeholder du emalje og remaljerede støbejernskar

Emaljebadekar mister ofte glansen fordi der bliver brugt for skrappe rengøringsmidler. Har du et gammelt emaljebadekar, skal du undgå at bruge syreholdige rengøringsmidler på emaljen. Vask hellere badekarret jævnligt og tør det af efter hver brug for at undgå kalkaflejringer, der gør emaljeoverfladen mat. Remaljerede badekar er mere slidstærke, men skrappe,syreholdige rengøringsprodukter kan dog også mattere overfladen, så du mister den flotte, skinnende overflade. Almindelig, daglig rengøring bør holde dit remaljerede badekar flot. Bor du i et område med meget kalk i vandet er det særlig vigtigt at rengøre badekarret ofte. Uanset bør badekarret tørres af efter brug.

Sådan remaljerer vi

Remaljeringsselskabet arbejder ved kemisk at svejse en polyurethan-belægning på overfladen, der skal repareres. Overfladen bliver slidstærk og vandtæt og vi kan lægge ny belægning på gale støbejernskar,moderne badekar, håndvaske, fliser og andet interiør i badeværelser - og meget mere. Vi udfører remaljeringen på stedet, og sparer dig for de omkostninger og rod, som følger af nedrivning og reetablering af badekar.


Vi giver dit gamle badekar nyt liv​

​Kontaktoplysninger

​Tlf.: 70 12 22 70

E-mail: ​mail@rs-d.dk

CVR: 89252113

​Her holder vi til

Remaljerings Selskabet Danmark

Hovedvejen 12

7130 Juelsminde​