-->

​Kontakt os i dag - Tlf. 70 12 22 70

Indfarvning af fliser

Bevar et unikt look på dit badeværelse

Badeværelser af ældre dato kan være enormt flotte og charmerende, og en del af charmen skyldes også, at de er unikke. Ofte er de dog så unikke, at en mindre renovering af badeværelset pludselig kan betyde, at du skal renovere hele dit badeværelse, fordi fliserne er udgået af produktion. Men ikke hos Remaljerings Selskabet Danmark! Vi udfører indfarvning af fliser, så de kommer til at ligne de unikke fliser, der hænger på væggene hjemme hos dig.

Du behøver ikke at skifte alle dine fliser ud!

Hvis du for eksempel har fået lavet gulvvarme eller fået repareret et vandrør på dit badeværelse, kan det have været nødvendigt at hugge nogle enkelte fliser op, som derved er gået itu. Her kan du risikere, at dine fliser er udgået af produktion, så de nye fliser afviger markant i udseende fra dem, du allerede har på væggene.

En murer kan nedlægge nogle fliser i samme størrelse og struktur, som dem du har hængende på væggene i dit hjem. Herefter indfarver Remaljerings Selskabet Danmark fliserne, så de også kommer til at ligne de øvrige fliser i dit hjem. Du behøver derfor ikke at udskifte alle dine fliser, hvilket reducerer dine renoveringsomkostninger gevaldigt.

Hav glæde af dit badeværelse i flere år og spar penge

Når du bruger indfarvning af fliser, kan du have glæde af dit badeværelse i længere tid end du ellers ville. Ved blot at udskifte de nødvendige fliser med indfarvede fliser, undgår du nemlig at skulle renovere hele dit badeværelse, blot for et par enkelte fliser. På den måde sparer du både penge og du kan få lov til at beholde dit gamle charmerende badeværelse med sit helt unikke udtryk.​

Minimum 5 års garanti

Hos Remaljerings Selskabet Danmark får du minimum 5 års garanti på alt det arbejde, vi udfører. Når du får foretaget indfarvning af fliser er det naturligvis ingen undtagelse. Vi lover, at du får flotte resultater, når du vælger at få foretaget fliseindfarvning hos os. Vi matcher dine fliser, så du ikke kan se forskel på de gamle og de indfarvede fliser.

Indfarvning af fliser har en langtidsvirkende og holdbar effekt. Det vil sige, at de indfarvede fliser også matcher de øvrige fliser i dit badeværelse efter flere år med daglig brug og slid.

Skab et unikt look med fliseindfarvning

Du behøver ikke at have gamle fliser, der skal matches for at kunne have glæde af fliseindfarvning. Hvis du eksempelvis har nogle helt specielle ønsker til, hvordan dine fliser skal se ud, men ikke kan finde en model, der matcher dine drømme, kan du sagtens få indfarvet fliser hos Remaljerings Selskabet Danmark for at skabe det helt rette look til dit hjem. Vi sidder også klar til at rådgive dig omkring dine muligheder, så du er sikker på at få præcist det resultat, du gerne vil have.

Vi lytter til dine ønsker

Har du nogle specielle ønsker til, hvordan du vil have farvet dine fliser, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi sidder klar til at gøre dine ønsker til en realitet, så du får præcis det badeværelse, du gerne vil have. Du kan med fordel tage billeder af dine skader, som du kan vedhæfte i din mail, så vi har en klar idé om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig. Ring til os allerede i dag, hvis du vil høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi står altid klar med en uforpligtende samtale og et godt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 70 12 22 70 eller sende en mail til mail@rs-d.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig

​Kontaktoplysninger

​Tlf.: 70 12 22 70

E-mail: ​mail@rs-d.dk

CVR: 89252113

Se cookiedeklaration her

​Her holder vi til

Remaljerings Selskabet Danmark

Hovedvejen 12

7130 Juelsminde​